به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی مسئول نمايندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق در دیدار تعدادی از دانشجویانی كه با پای پیاده به زیارت اربعین حضرت سیدالشهدا (ع) آمده بودند، با اشاره به تهدیدات گروههای تروریستی پیش از آغاز حماسه عظیم پیادهروی اربعین حسینی، خطاب به دانشجویان گفت: حضور شما ناامید كننده مستكبران و متحجران و تأمین كننده امنیت عراق است.
وی با بیان اینكه وقتی جوانان دانشجو را میبینم احساس نشاط و شادابی میكنم، اظهار داشت: پیش از اینكه به نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره منصوب شوم، سفرهای زیادی به عنوان روحانی كاروان همراه با دانشجویان به سفر عمره مشرف میشدم كه خاطرات خوبی از این سفرها به یاد دارم.
وی با تاكید بر اینكه باور دارم بهترین و اثرگذارترین كار فرهنگی كه با كمترین هزینه انجام میشود، زیارت عمره و عتبات دانشجویی است، تصریح كرد: این زیارات دانشجویی بركات فراوانی از جمله وحدت حوزه و دانشگاه تا رسیدن دانشجویان به مقام شهود دارد و دانشجویان بیشتر از اقشار دیگر میتوانند پیام زیارت را دریافت و ارتباط برقرار كنند.
حجت الاسلام نجفی روحانی خاطرنشان كرد: هرچه عمره و عتبات دانشجویی را توسعه دهیم، هم به نفع دانشجویان است، هم بركات آن متوجه نظام مقدس جمهوری اسلامی میشود، لذا باید ظرفیتها را شناسایی كنیم تا دانشجویان بیشتری به سفر عتبات مشرف شوند و از این سفر معنوی بهره بیشتری ببرند.
وی با بیان اینكه هرچه عتبات و عمره دانشجویی توسعه پیدا كند، خوشحال میشوم، اظهار داشت: بنده حتما این نكات را به حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسكر نماینده محترم ولی فقیه در امور حج و زیارت منتقل خواهم كرد تا زمینهها برای اعزام دانشجویان بیشتری به عتبات و عمره فراهم شود چراكه مسلما دستاوردهای خوبی خواهد داشت.
مسؤول نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینكه ما زیارت و آداب زیارت داریم و باید به چرایی و چگونگی زیارت توجه كنیم، گفت: آداب زیارت از خود زیارت با اهمیتتر است.
وی تصریح كرد: در برخی روایات زیارت حضرت سیدالشهدا (ع) را معادل یك عمره، برخی معادل ۷۰ عمره و برخی از روایات نیز معادل ۱۰۰۰ عمره آوردهاند و یا ذكر شده هر قدمی كه شخص زائر در راه زیارت امام حسین (ع) برمیدارد، برای وی یك گناه محو، یك حسنه نوشته میشود و جایگاهش یك درجه ارتقا مییابد.
حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی با بیان اینكه هركس از زیارت به اندازه ظرفیتش بهره میبرد، گفت: هیچ گروهی در زیارت زمینه قشر جوان تحصیل كرده را ندارد تا پیام زیارت را درك كند.
وی با اشاره به اینكه كه در زیارت به دیدار محبوب خود میرویم، اظهار داشت: امام حسین (ع) خط مشیای انتخاب كرده كه جهانی است؛ امام حسین (ع) روز عاشورا در پاسخ به دعوت كنندگان به بیعت با یزید میگوید هركس مثل من باشد، با یزید بیعت نمیكند، بنابراین به ما نیز درس میدهند كه مثل ایشان باشیم.
مسئول نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق ادامه داد: یا اینكه حضرت خطاب به لشكریان دشمن میفرمایند اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید، یك پیام جهانی است و به یك قشر خاص محدود نمیشود.
وی با بیان اینكه حتی مسیحیان میگویند امام حسین (ع) بین ادیان مشترك است، افزود: حضرت سیدالشهدا (ع) جهانی و بینیاز از ماست و این ما هستیم كه به امام حسین (ع) نیاز داریم، چراكه حضرت بهترین كشتی است كه انسانها را از طوفانها نجات میدهند.
حجت الاسلام نجفی در تشریح آداب زیارت نیز اظهار داشت: آداب زیارت علاوه بر مسائل ظاهری، یك سری مسائل باطنی نیز دارد و اگر یك لحظه با حضرت ارتباط برقرار كنید، كفایت میكند و همچنین نباید فراموش كنیم امام حسین (ع) روز عاشورا در معركه جنگ نماز اول وقت اقامه كردند.
وی با بیان اینكه تمام ائمه علیهم السلام نور واحد هستند، تصریح كرد: حضرت امام حسین (ع) به علت شرایط زمانی كه در آن قرار داشتند ویژگی خاص خود را دارند.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به بخشی از خطبه حضرت سجاد (ع) در شام كه ایشان خود را فرزند كعبه و منا و مروه عنوان كرده بودند، افزود: بر اساس این سخن امام سجاد (ع) و با یك استدلال ساده فلسفی درمییابیم كه امام، روح و جان كعبه است، پس اگر كسی به حج برود اما ولایت نداشته باشد، راه را پیدا نكرده است.
نظر شما